afslanken

Afslanken met hypnose, de virtuele maagband.

Ondertussen wereldwijd bekend, de virtuele maagband. Alle voordelen, geen nadelen.

Met de plaatsing van de virtuele maagring gaan we eerst op zoek naar de oorzaak van het overgewicht. Dit gebeurt in hypnose, eenmaal ik de cliënt in staat van hypnose breng, komen er zaken naar boven, al dan niet gelinkt aan de problematiek, of wat de cliënt tevoren dacht wat de oorzaak zou kunnen zijn.

Hypnose zorgt ervoor dat we aan de hand van suggesties en therapeutisch werk, nieuwe gewoonten creëren. Jouw onderbewustzijn overtuigd je hersenen dat je maag vol is na het eten van een kleine maaltijd. Het plaatsen van de virtuele maagring is veilig en erg doeltreffend en bracht reeds voor velen een heel mooi resultaat. Je hebt nooit het gevoel op dieet te zijn, je kan blijven eten wat voorheen at, enkel de hoeveelheid is ingeperkt. Je blijft je ook voldaan voelen tot een volgende maaltijd. En de behoefte naar tussendoortjes wordt ook aangepakt. Dit is het verschil met diëten, afslanken met hypnose zorgt ervoor dat je niet steeds vanuit je wilskracht moet werken, wat meestal van korte duur is. Hypnose zorgt ervoor dat je bevrijd bent van constant aan eten denken.

Voor de virtuele maagband hoef je niet onder narcose, er is geen herstelproces, je kan normaal blijven eten. Dit is niet het geval met een werkelijke operatie en plaatsing van maagband. Deze patiënten moeten dikwijls braken. Gezonde voeding zoals rauw fruit en groenten wordt niet meer verdragen, met als gevolg grote gezondheidsproblemen. (Osteoporose, hartkloppingen, extreme vermoeidheid, haaruitval, spierkrampen…) Daarnaast ook de technische problemen, perforaties, bloedingen, obstructie, opbreken van zuur, erosie…

Met de virtuele maagring blijf je dus gespaard van alle bovengenoemde medische risico’s.